Premis de reconeixement RECERCAT 
Imprimeix

El Centre d’Estudis Sinibald de Mas, Josep Miquel Hernàndez i Albert Compte Freixenet, han estat guardonats amb els cinquens premis de reconeixement RECERCAT.

Com en cada edició, el RECERCAT, Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, serveix de marc per a l’entrega dels premis de reconeixement RECERCAT, que tenen com a objectiu reconèixer el paper dels centres d’estudis i d’altres entitats de recerca i divulgació dintre del què s’anomena societat civil dels territoris de parla catalana.

En aquesta ocasió, dintre de la categoria de les entitats, el guardonat ha estat el Centre d’Estudis Sinibald de Mas, de Torredembarra, amb un llarg recorregut, de 26 anys, dedicat a la recerca i la divulgació local dintre d’aquesta població del Tarragonès.

Pel que fa a la categoria de persona vinculada al món dels centres d’estudis, la 5a. edició del premi RECERCAT ha guardonat ex aequo Josep Miquel Vidal Hernàndez, de l’Institut Menorquí d’Estudis, i Albert Compte Freixenet, de l’Institut d’Estudis Empordanesos, per la seva important tasca en el desenvolupament de sengles centres d’estudis.

L’acte de lliurament dels cinquens premis de reconeixement RECERCAT es va realitzar el 16 de maig passat al Teatre Municipal el Jardí de Figueres. Aquest acte, conduït pel periodista i escriptor Martí Gironell, va ser un dels actes estrella de la 5a. edició del RECERCAT, Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana.
Publicat a Notícies | 21 juny 2009
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació