La CCEPC, al Consell de Participació del Memorial Democràtic 
Imprimeix

El dilluns 15 de juny es va reunir per primera vegada la Comissió de Moviment Ciutadà del Consell de Participació del Memorial Democràtic. Des de la seva constitució i tal i com recullen els estatuts del Memorial, la CCEPC hi té un representant: Ramon Arnabat, historiador penedesenc i president de l'Institut d'Estudis Penedesencs.

En aquesta reunió es va informar que la línia prioritària del proper any del Memorial pel que fa a les subvencions i activitats, seran els consells de guerra -els sumaríssims-. Ramon Arnabat va proposar que les línies d'actuació del Memorial també es concretessin en activitats exportables a les comarques. Des de la CCEPC farem propostes concretes en aquest sentit.

Si algun centre d'estudis està interessat en presentar-se als ajuts i subvencions del Memorial Democràtic de la propera convocatòria o vol engegar una recerca en aquesta línea, us agrairíem que ens ho féssiu saber i així poder-ne informar al nostre representant al Consell de Participació del Memorial Democràtic.
Publicat a Notícies | 6 juliol 2009
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació