Participació: punts de suport 
Imprimeix

El projecte "El món agrari a les terres de parla catalana. Banc d'imatges - exposició 2009-2010", organitzat per la CCEPC, l'Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural ja està en ple funcionament. Després de resoldre's la convocatòria de les tres beques de col·laboració, les persones escollides ja estan treballant per formar el Banc d'imatges del projecte. Després de l'enviament del tríptic informatiu a tots els centres i instituts d'estudis, els nostres becaris han començat a posar-se en contacte amb les entitats del territori. En aquests moments, molts de vosaltres ja heu rebut alguna trucada per demanar-vos la col·laboració en el projecte i alguns ja esteu treballant amb el material que us hem fet arribar.

La vostra col·laboració és bàsica per tirar endavant el projecte, ja que l'objectiu de creació del Banc d'imatges i de la posterior exposició, és representar la major part possible de territoris de parla catalana. La col·laboració en el projecte -amb l'ajuda de les persones becàries, si s'escau- pot anar des de l'aportació d'imatges -el número és indiferent- fins a l'assessorament a l'hora de cercar les imatges en el vostre territori d'influència.

Si esteu interessats a participar-hi, poseu-vos en contacte amb el vostre punt de suport del projecte i us farem arribar el material necessari per formar-ne part. Us agrairem que en feu difusió entre aquelles persones o institucions que cregueu que poden participar-hi activament.

Punts de suport:

-Demarcacions de Barcelona, Girona, Catalunya del Nord i Illes Balears: CCEPC. Tel. 93 324 85 85 ext. 131-132; c/e: ccepc2@iec.cat.
-Demarcacions de Tarragona, Terres de l’Ebre, sud de la Franja, País Valencià i l’Alguer: IRM. Tel. 977 40 17 57; c/e: pineda@irmu.org.
-Demarcació de Lleida, Andorra i nord de la Franja: Fundació del Món Rural. Tel. 973 229 360; c/e: fmr@fmr.cat.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 13 desembre 2009
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació