Primera fase del projecte de Llibreria Virtual 
Imprimeix

Us presentem el projecte de Llibreria Virtual. Una de les problemàtiques principals de les publicacions dels centres d'estudis és la distribució i comercialització de les seves publicacions. Des de fa aproximadament tres anys l'Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana han treballat per tal d'oferir als centres una proposta viable.

Aquesta proposta, que permet fer accessibles les publicacions dels centres d'estudis al públic en general, es concreta amb la venda a través del portal del Grup Bestiari o de les llibreries que sol·licitin les publicacions a l'empresa logística Arclogi com a distribuïdora.

Si esteu interessats a participar-hi, per tal de poder vendre les publicacions del vostre centre d'estudis per Internet, us podeu posar en contacte amb l'Institut Ramon Muntaner a l'adreça electrònica merce@irmu.org.
Publicat a Notícies | 15 novembre 2009
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació