Publicació i presentació d'"Els processos migratoris a les terres de parla catalana" 
Imprimeix

Ja s'ha editat el 6è volum de la col·lecció Publicacions de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, que recull les actes del congrés Els processos migratoris a les terres de parla catalana. De l'època medieval a l'actualitat, celebrat a València la tardor de 2008.

La publicació, de 771 pàgines, recull les ponències, relatories i comunicacions presentades al congrés i ha estat editada per la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Institut Ramon Muntaner, la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals del País Valencià, la Universitat de València, Acció Cultural del País Valencià i Cossetània Edicions.

Preveiem l'organització de diverses presentacions territorials de la publicació, la primera de les quals tindrà lloc a València (Centre Octubre. Sala 1. C/ Sant Ferran, 12) el dijous 18 de febrer a les 19h. La presentació del llibre es complementarà amb la conferència "L'expulsió dels moriscos i la repoblació al País Valencià", a càrrec de Manuel Ardit (Universitat de València).

Referència bibliogràfica i sumari en PDF

Publicat a Notícies | 12 febrer 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació