Paisatge i formes de vida a través de la literatura 
Imprimeix

S'està treballant en la constitució de grups territorials per a treballar i difondre el patrimoni literari de cada territori. El passat dia 13 de febrer es va celebrar una reunió a Torredembarra. De moment hi ha interès a crear els següents grups: Terres de l'Ebre, Terres del Gaià, Penedès i la Selva. Aquests grups es reuniran aviat per a establir els calendaris, objectius i metodologia de treball.

Aquest projecte té dos objectius principals:
  • Estudiar com el territori apareix reflectit a la literatura i aprofitar els documents literaris per a la recerca.
  • La recuperació de patrimoni literaris, sobretot dels autors menys coneguts.

Animem els centres d'estudis que ja hagin treballat aquesta temàtica o que tinguin la intenció de fer-ho, que es sumin a aquesta iniciativa.

Alguns dels resultats obtinguts es podran exposar al Seminari d'Espais Escrits - Xarxa del patrimoni literari català, que es celebrarà els dies 5 i 6 de novembre.
Publicat a Notícies | 7 març 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació