Reunió amb la Fundació Lluís Carulla 
Imprimeix

El Museu de la Vida Rural, de la Fundació Lluís Carulla, i l'IRM signaran un conveni de col·laboració vinculat al projecte del Món Agrari. Es tracta d'un acord de molt interès no només per l'aportació econòmica que realitzaran sinó també per l'important fons fotogràfic de què disposen i d'on també es podrà incorporar material per al projecte.

A més a més, el Museu de la Vida Rural, situat a l'Espluga de Francolí, disposa d'una ingent xarxa d'experts relacionats amb la temàtica que poden ser de gran ajuda per a la confecció de l'exposició.

La reunió va tenir lloc a la seu de la Fundació Lluís Carulla a Barcelona i des d'aquí volem agrair a la Fundació i al seu director, el Sr. Carles Duarte, la seva bona predisposició i l'interès que han mostrat des dels primers contactes per participar en aquest projecte.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 7 març 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació