Es presenten a València les actes del VII congrés, sobre processos migratoris 
Imprimeix

El dijous 18 de febrer es van presentar a València, al Centre Octubre d'Acció Cultural del País Valencià, les actes que recullen les aportacions al VII congrés de la CCEPC, "Els processos migratoris a les terres de parla catalana. De l'època medieval a l'actualitat". Entre el nombrós públic assistent comptàrem amb la presència d'alguns dels autors i de membres dels centres i instituts d'estudis valencians.

Després de la presentació de la publicació, Manuel Ardit, professor de la Universitat de València, va pronunciar la conferència "L'expulsió dels moriscos i la repoblació al País Valencià", que va donar pas a un animat debat. Abans de l'acte es va celebrar una reunió amb els instituts d'estudis valencians per a convidar-los a participar al projecte "El món agrari a les terres de parla catalana".

En relació a la publicació de les actes, cal recordar que el dissabte 27 de febrer, amb motiu de la celebració de l'Assemblea General de la CCEPC a Riudoms, es va lliurar un exemplar de les actes als centres d'estudis assistents. Als centres adherits que no van poder assistir a l'assemblea, properament se'ls farà arribar la publicació per tramesa postal.
Publicat a Notícies | 7 març 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació