Santa Perpètua de la Mogoda i Sant Martí Sarroca acullen la mostra 

Després d’haver visitat Campllong (el Gironès) i Torredembarra (el Tarragonés), les dues còpies de l’exposició sobre el món agrari es poden visitar ara a la Granja Soldevila de Santa Perpètua de Mogoda (el Vallès Occidental) fins al 2 de juny i al Castell de Sant Martí Sarroca (l’Alt Penedès) fins al 30 de maig. Les següents poblacions que l’acolliran seran Esterri d’Àneu i L’Hospitalet de Llobregat.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 5 maig 2013

Abril: la mostra, a Torredembarra, Campllong i Santa Perpètua de Mogoda 

Les itineràncies de l’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana” durant el mes d’abril són les següents:

—Torredembarra. Del 5 al 27 d’abril a la Sala Lluís d’Icart. Acollida pel Centre d’Estudis Sinibald de Mas.
—Campllong. Del 2 al 14 d’abril al Local Social de Campllong. Acollida pel Centre d’Estudis Selvatans.
—Santa Perpètua de Mogoda. Del 22 d’abril al 2 de juny al Museu Municipal de Santa Perpètua de Mogoda. Acollida pel Centre de Recerques Mogoda.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 14 abril 2013

Informació dels descomptes del Carnet Recercat 

Com ja sabeu, el passat mes de març es posà en marxa el Carnet Recercat. El seu objectiu és crear un element que ens identifiqui com a col·lectiu i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges als associats dels centres d’estudis en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura.

Si voleu informar-vos dels descomptes i promocions del carnet Recercat, els podeu consultar aquí. Actualment hi ha 27 entitats que hi col·laboren, entre les quals el Carnet 3C, el Museu de la Vida Rural, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i els Hotels Husa, entre d’altres.

A mesura que anem incorporant nous descomptes i promocions us n’anirem informant a través d’una newsletter mensual, en què trobareu totes les novetats referents al carnet.
Publicat a Notícies | 14 abril 2013

Pòlisses de responsabilitat civil 

Els centres d’estudis adherits a la CCEPC haureu rebut recentment una carta on us comunicàvem l’acord signat amb Arç Serveis Integrals d’Assegurances per oferir-vos la contractació de pòlisses de responsabilitat civil.

L’acord respon a la necessitat de millorar el servei que ens oferia Catalana Occident i ampliar el ventall de serveis als centres (pòlisses d’accidents, de responsabilitat de les Juntes Directives, etc). Arç és una cooperativa que funciona sota el plantejament d’economia social i solidària i actua a tot l’estat i Andorra. L’acord amb la CCEPC té l’objectiu d’oferir preus cooperatius i una gestió d’acord amb uns valors que compartim.
Publicat a Notícies | 14 abril 2013

Crida a participar a la mostra “Catalunya en transició”, del Memorial Democràtic 

El Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya promou una mostra sobre la transició de la dictadura franquista a la democràcia: “Catalunya en transició. De l’Assemblea de Catalunya a les eleccions al Parlament (1971-1980)”. La mostra s’inaugurarà a Barcelona i posteriorment iniciarà la seva itinerància per viles i ciutats del país, acompanyada de diverses activitats paral·leles i iniciatives pedagògiques.

Atesa l’estreta relació que tant la CCEPC com els centres d’estudis han mantingut amb el Memorial, us convidem a participar en aquest projecte i a posar a disposició del públic objectes, documents, fotografies i/o material audiovisual sobre aquests anys. Cal posar-se en contacte amb el Memorial Democràtic mitjançant l’adreça de correu electrònic memorialdemocratic@gencat.cat o al telèfon 93 551 91 95 per tal de gestiona-ne la cessió o facilitar-ne la digitalització i que puguin formar part de la mostra.
Publicat a Notícies | 14 abril 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació