Assemblees Ordinària i Extraordinària de la CCEPC 

Centre de Lectura de Reus
Aquest any celebrem l'Assemblea General de la Coordinadora a Reus, acollits pel Centre de Lectura, el dissabte 25 de febrer. El programa d'activitats que hem fet arribar a tots els centres d'estudis adherits inclou els temes a tractar a les sessions Ordinària i Extraordinària.

Durant l'Assemblea Ordinària es farà el balanç de les activitats desenvolupades durant l'any 2011, es presentarà el tancament de l'exercici econòmic es farà una proposta de programa d'activitats i de pressupost pel 2012 i s'aprovarà l'adhesió de quatre centres d'estudis. A l'Assemblea Extraordinària aprovarem el Reglament de Règim Intern de la CCEPC i es procedirà a la renovació de la meitat dels càrrecs a Junta de Govern.

Com sempre, tancarem la jornada amb el tradicional dinar i una visita al Centre de Lectura. El termini per confirmar l'assistència i els dinars finalitza el 22 de febrer.
Publicat a Notícies | 12 febrer 2012

Adhesió del Grup d'Estudis Hortariu de Lleida 

Un nou centre d'estudis s'ha adherit a la CCEPC. Es tracta del Grup d'Estudis Hortariu, creat en el marc de la secció d'Humanitats de l'Ateneu Popular de Ponent, entitat amb 1.500 socis i seu a Lleida. Aquestes són les seves dades:

Grup d'Estudis Hortariu. Ateneu Popular de Ponent
C/ de Pau Claris, 10. 25008 Lleida
Tel. 973 24 71 72
Adreça electrònica: gruphortariu@gmail.com
Lloc web: http://www.ateneulleida.cat
Publicat a Notícies | 12 febrer 2012

Número 22 de la revista "Frontissa" 

Segurament ja heu rebut a la seu de la vostra entitat el número 22 de la nostra revista semestral Frontissa, corresponent al mes de desembre de 2011. En aquest número trobareu, entre d'altres, els articles dedicats al Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca, a la Institució Catalana d'Estudis Agraris, a Benigne Marquès i Sala i a l'Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya, a més de les seccions dedicades a les novetats bibliogràfiques i a les notícies generades per la Coordinadora i l'Institut Ramon Muntaner. El podeu descarregar en format PDF des d'aquesta pàgina.

El passat 23 de gener el consell de redacció de la revista es va reunir per establir els continguts dels números 23 i 24, corresponents als mesos de juny i desembre de 2012.

Us recordem que és molt important que ens feu arribar les vostres publicacions per fer-ne difusió al butlletí i a la revista.
Publicat a Notícies | 12 febrer 2012

Moltes gràcies, Eva 

Des de finals del mes de desembre l'Eva Garcia Lleixà ja no treballa amb nosaltres. Els reajustaments pressupostaris de la CCEPC no han fet possible la seva continuïtat i l'hem hagut de rescindir el contracte. D'aquesta manera veiem reduït el personal laboral dedicat a la gestió de l'entitat i dels seus projectes.

L'Eva es va incorporar a la Coordinadora el mes de novembre de 2008, i des de llavors ha estat un suport molt important per poder desenvolupar alguns dels nostres projectes, de manera especial el del món agrari. Com a membre del Centre d'Estudis Seniencs segur que la trobarem, com sempre, en alguna de les nostres activitats. Molta sort.
Publicat a Notícies | 12 febrer 2012

Itinerància i oferiment d'una segona còpia de la mostra sobre el món agrari 

Inauguració de la mostra a Igualada
Fins al dia 19 de febrer l'exposició "El món agrari a les terres de parla catalana" es pot veure al Museu de la Pell d'Igualada, acollida pel Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada. La programació va coincidir amb la 1a Trobada de Recerca de l'Anoia. Després viatjarà a la Fira de Sant Josep de Mollerussa, els dies 17, 18 i 19 de març. La segona còpia començarà la seva itinerància al Museu de les Terres de l'Ebre, a Amposta, on estarà oberta al públic des del dia 9 de març fins a l'1 d'abril.

Oferiment.– En aquests moments ja tenim la segona còpia de l'exposició acabada. Per poder començar a definir el doble circuit d'itinerància per als anys 2012 i 2013 hem fet públiques les bases que regularan la cessió de l'exposició. Les entitats o institucions que la vulguin programar tindran de termini fins el 29 de febrer per fer-nos arribar les seves peticions de programació.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 12 febrer 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació