Servei d’assessorament 

Volem recordar que la Coordinadora ofereix als centres d’estudis adherits, a través de l’assessoria Talaia, un servei d’assessorament sobre temes relacionats amb la gestió de les entitats (comptabilitat, laboral, fiscal, o tràmits legals). L’assessoria recomana que a partir del moment del contacte, que pot ser per correu electrònic, s’efectuï entre les dues parts un contacte telefònic. És a través de la trucada que es pot contrastar la informació enviada i es produeix l’intercanvi d’impressions. Contactes amb Talaia: tel. 932640356 (Josep Padrosa), a/e: josep@talaia.info.
Publicat a Notícies | 16 març 2012

La mostra del món agrari visita Amposta i Mollerussa 

Aquest mes de març ha començat la itinerància d’una segona còpia de l’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana”, la qual cosa permetrà que la mostra, realitzada per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural, es vegi simultàniament en dos emplaçaments alhora.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 16 març 2012

Assemblees Ordinària i Extraordinària de la CCEPC 

Centre de Lectura de Reus
Aquest any celebrem l'Assemblea General de la Coordinadora a Reus, acollits pel Centre de Lectura, el dissabte 25 de febrer. El programa d'activitats que hem fet arribar a tots els centres d'estudis adherits inclou els temes a tractar a les sessions Ordinària i Extraordinària.

Durant l'Assemblea Ordinària es farà el balanç de les activitats desenvolupades durant l'any 2011, es presentarà el tancament de l'exercici econòmic es farà una proposta de programa d'activitats i de pressupost pel 2012 i s'aprovarà l'adhesió de quatre centres d'estudis. A l'Assemblea Extraordinària aprovarem el Reglament de Règim Intern de la CCEPC i es procedirà a la renovació de la meitat dels càrrecs a Junta de Govern.

Com sempre, tancarem la jornada amb el tradicional dinar i una visita al Centre de Lectura. El termini per confirmar l'assistència i els dinars finalitza el 22 de febrer.
Publicat a Notícies | 12 febrer 2012

Adhesió del Grup d'Estudis Hortariu de Lleida 

Un nou centre d'estudis s'ha adherit a la CCEPC. Es tracta del Grup d'Estudis Hortariu, creat en el marc de la secció d'Humanitats de l'Ateneu Popular de Ponent, entitat amb 1.500 socis i seu a Lleida. Aquestes són les seves dades:

Grup d'Estudis Hortariu. Ateneu Popular de Ponent
C/ de Pau Claris, 10. 25008 Lleida
Tel. 973 24 71 72
Adreça electrònica: gruphortariu@gmail.com
Lloc web: http://www.ateneulleida.cat
Publicat a Notícies | 12 febrer 2012

Número 22 de la revista "Frontissa" 

Segurament ja heu rebut a la seu de la vostra entitat el número 22 de la nostra revista semestral Frontissa, corresponent al mes de desembre de 2011. En aquest número trobareu, entre d'altres, els articles dedicats al Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca, a la Institució Catalana d'Estudis Agraris, a Benigne Marquès i Sala i a l'Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya, a més de les seccions dedicades a les novetats bibliogràfiques i a les notícies generades per la Coordinadora i l'Institut Ramon Muntaner. El podeu descarregar en format PDF des d'aquesta pàgina.

El passat 23 de gener el consell de redacció de la revista es va reunir per establir els continguts dels números 23 i 24, corresponents als mesos de juny i desembre de 2012.

Us recordem que és molt important que ens feu arribar les vostres publicacions per fer-ne difusió al butlletí i a la revista.
Publicat a Notícies | 12 febrer 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació