Inauguració al Pont de Suert 

L’exposició "El món agrari a les terres de parla catalana" continua la seva itinerància pel territori amb una nova exhibició, en aquest cas a la sala d’actes de Casa Cotori – Oficina Municipal de Turisme del Pont de Suert, i amb el Centre d’Estudis Ribagorçans com a amfitrió.

La inauguració va tenir lloc el 22 de juny i es complementà amb la taula rodona "El món agrari al Pirineu", que comptà amb les intervencions de el Sr. Ramon Bisen, president de l’ADS de Vacú de l’Alta Ribagorça; la Sra. Montse Barado, tècnica del Projecte Grípia-Associació Rurbans, i el Sr. José Luís Castell "Pubill", vicepresident de l’ADS d’Oví d'Areny-Benavarri. La moderació de l’acte anà a càrrec de Iolanda Ferran, cap de l’oficina comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya a l’Alta Ribagorça.

Tothom que estigui interessat a visitar la mostra al Pont de Suert té temps fins al 13 de juliol.

Més informació
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 7 juliol 2011

VIII Congrés de la CCEPC: "1960-1980. Transicions i canvis" 

El VIII congrés de la CCEPC, organitzat per la CCEPC, l'Institut Ramon Muntaner, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i el Museu d'Història de Catalunya, ja té definides les condicions de participació i un primer esquema de l'estructura de les sessions.
Publicat a Notícies | 29 maig 2011

Terra dels Avis, primer centre adherit de la Catalunya Nord 

Terra dels Avis, amb seu a Elna (Rosselló), ha formalitzat recentment la seva adhesió a la CCEPC. Amb aquesta entitat, primera de la Catalunya Nord que ho fa, el nombre de centres adherits arriba ja als 115. Aquestes són les seves dades:

Adreça: 15, Av. Mariscal Juin. F-66200 Elna.
Telèfon: 0033-645092663
Adreça electrònica: terradelsavis@free.fr
Contacte: Joan Lluís Mas
Publicat a Notícies | 29 maig 2011

Estada a la Seu d'Urgell 

Després de les itineràncies a Barcelona, Móra la Nova, Vic i Canillo, l'exposició “El món agrari a les terres de parla catalana” recala a la Seu d'Urgell (l'Alt Urgell), on es podrà visitar des del 4 fins al 20 de juny al Centre Cívic El Passeig.

La inauguració es farà el 4 de juny a dos quarts de dues de la tarda i posteriorment tindrà lloc una visita guiada. La itinerància s'emmarca en els actes de la IV Trobada de Centres d'Estudis de les Comarques de Lleida.

Més informació
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 29 maig 2011

Pòlissa de responsabilitat civil 

Com ja us vam informar a l'anterior butlletí, el dia 8 d'abril finalitzava el termini per a respondre a l'oferiment fet als centres d'estudis des de la Coordinadora, per a contractar una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil, que pugui donar cobertura a les activitats desenvolupades per les entitats adherides.
En aquests moments, s'han interessat per aquesta proposta 27 centres d'estudis. Aviat un agent de la companyia asseguradora es posarà en contacte amb cadascuna de les entitats.

Tot i que comencem aquesta nova experiència amb aquest primer grup de centres, l'oferta continuarà oberta a noves incorporacions. La CCEPC farà un seguiment del desenvolupament del servei, de la qualitat del mateix i de les incidències que pugui generar.
Publicat a Notícies | 3 maig 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació