VIII Congrés de la CCEPC: "1960-1980. Transicions i canvis" 

El VIII congrés de la CCEPC, organitzat per la CCEPC, l'Institut Ramon Muntaner, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i el Museu d'Història de Catalunya, ja té definides les condicions de participació i un primer esquema de l'estructura de les sessions.
Publicat a Notícies | 29 maig 2011

Terra dels Avis, primer centre adherit de la Catalunya Nord 

Terra dels Avis, amb seu a Elna (Rosselló), ha formalitzat recentment la seva adhesió a la CCEPC. Amb aquesta entitat, primera de la Catalunya Nord que ho fa, el nombre de centres adherits arriba ja als 115. Aquestes són les seves dades:

Adreça: 15, Av. Mariscal Juin. F-66200 Elna.
Telèfon: 0033-645092663
Adreça electrònica: terradelsavis@free.fr
Contacte: Joan Lluís Mas
Publicat a Notícies | 29 maig 2011

Estada a la Seu d'Urgell 

Després de les itineràncies a Barcelona, Móra la Nova, Vic i Canillo, l'exposició “El món agrari a les terres de parla catalana” recala a la Seu d'Urgell (l'Alt Urgell), on es podrà visitar des del 4 fins al 20 de juny al Centre Cívic El Passeig.

La inauguració es farà el 4 de juny a dos quarts de dues de la tarda i posteriorment tindrà lloc una visita guiada. La itinerància s'emmarca en els actes de la IV Trobada de Centres d'Estudis de les Comarques de Lleida.

Més informació
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 29 maig 2011

Pòlissa de responsabilitat civil 

Com ja us vam informar a l'anterior butlletí, el dia 8 d'abril finalitzava el termini per a respondre a l'oferiment fet als centres d'estudis des de la Coordinadora, per a contractar una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil, que pugui donar cobertura a les activitats desenvolupades per les entitats adherides.
En aquests moments, s'han interessat per aquesta proposta 27 centres d'estudis. Aviat un agent de la companyia asseguradora es posarà en contacte amb cadascuna de les entitats.

Tot i que comencem aquesta nova experiència amb aquest primer grup de centres, l'oferta continuarà oberta a noves incorporacions. La CCEPC farà un seguiment del desenvolupament del servei, de la qualitat del mateix i de les incidències que pugui generar.
Publicat a Notícies | 3 maig 2011

Adhesió del Centre d'Estudis Cadaquesencs 

El Centre d'Estudis Cadaquesencs ha complimentat recentment la seva adhesió a la CCEPC. Amb aquesta entitat, el nombre de centres adherits arriba ja als 114. Aquestes són les seves dades:

Adreça: Plaça Doctor Tremols, 1. 17488 Cadaqués
Telèfon: 620 882 145
Adreça electrònica: administracio@ceesca.cat
Contacte: Josep M. Villena
Lloc web: http://www.ceesca.cat
Publicat a Notícies | 3 maig 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació