Es presenten a València les actes del VII congrés, sobre processos migratoris 

El dijous 18 de febrer es van presentar a València, al Centre Octubre d'Acció Cultural del País Valencià, les actes que recullen les aportacions al VII congrés de la CCEPC, "Els processos migratoris a les terres de parla catalana. De l'època medieval a l'actualitat". Entre el nombrós públic assistent comptàrem amb la presència d'alguns dels autors i de membres dels centres i instituts d'estudis valencians.
Publicat a Notícies | 7 març 2010

Adhesió del Centre d'Estudis Voltreganès 

S'ha incorporat a la CCEPC el Centre d'Estudis Voltreganès, de Sant Hipòlit de Voltregà, comarca d'Osona. Les seves dades són:

Adreça: Edifici Ateneu. Passatge Parés, s/n. 08512 Sant Hipòlit de Voltregà
Telèfon: 629 61 21 61
Adreça electrònica: cevoltreganes@hotmail.com
Lloc web: http://centredestudisvoltreganes.bloc.cat
Persona de contacte: Magda Codinas.
Publicat a Notícies | 7 març 2010

Incorporació de publicacions de centres d'estudis a un portal de venda a Internet 

Una de les problemàtiques històriques dels centres d'estudis ha estat la distribució i comercialització de les seves publicacions. Per aquest motiu CCEPC i IRM han treballat en els darrers anys amb l'objectiu de trobar el millor sistema per a la seva difusió i venda. Finalment, es va arribar a un acord amb un empresa de logística i distribució, Arclogi, i les publicacions es poden adquirir a través de dos portals de venda a Internet: llibreria ONA i Grup Bestiari de llibreries independents.
Publicat a Notícies | 7 març 2010

Reunió amb el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan M. Tresserras 

El passat dia 17 de febrer membres de la CCEPC i de l'IRM es van reunir amb l'honorable conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan M. Tresserras, acompanyats del Sr. Ramon Fontdevila, director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i el Sr. Xavier Vega, director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació de les Terres de l'Ebre, president i vicepresident primer de l'IRM, respectivament.
Publicat a Notícies | 7 març 2010

Paisatge i formes de vida a través de la literatura 

S'està treballant en la constitució de grups territorials per a treballar i difondre el patrimoni literari de cada territori. El passat dia 13 de febrer es va celebrar una reunió a Torredembarra. De moment hi ha interès a crear els següents grups: Terres de l'Ebre, Terres del Gaià, Penedès i la Selva. Aquests grups es reuniran aviat per a establir els calendaris, objectius i metodologia de treball.
Publicat a Notícies | 7 març 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació