S'inicien els preparatius del proper congrés de la CCEPC 

La Coordinadora de Centres d'Estudis, l'Institut Ramon Muntaner i el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat són les entitats organitzadores del proper congrés de la CCEPC. En aquesta ocasió serà la VIII edició i portarà per títol 1960-1980. Transicions i canvis. El mes previst de celebració serà el mes de novembre de 2011 i el lloc, entre Barcelona i Cornellà de Llobregat, les dues seus previstes per al congrés.
Publicat a Notícies | 8 novembre 2010

Canvi d'ubicació de l'oficina tècnica de la CCEPC 

L'oficina tècnica de la CCEPC s'ha traslladat d'ubicació. El canvi no ha estat de grans distàncies, perquè l'oficina es manté dins el mateix edifici on ha estat fins ara, al carrer Maria Aurèlia Campmany, 14-16, però en una diferent estança. A partir d'ara podreu trobar-nos dins el mateix edifici i planta però una mica més enllà d'on estàvem fins ara. L'estança és més àmplia i disposem d'una mica més de lloc que en la situació anterior. Aquest canvi ve motivat per una remodelació de distribució que l'Institut d'Estudis Catalans fa dels seus espais, entre els quals el cedit a la CCEPC.

Tot i el canvi d'ubicació, ens podreu trobar com sempre als telèfons 93 324 85 85 (ext. 131 i 132) i a les adreces electròniques ccepc@iec.cat i ccepc2@iec.cat.
Publicat a Notícies | 8 novembre 2010

Nous centres adherits a la CCEPC 

L'Associació Grup de Recerca de Cerdanya, amb seu a Puigcerdà, i el Centre d'Estudis d'Altafulla, són els dos nous centres adherits recentment a la CCEPC. Les seves dades són:

Associació Grup de Recerca de Cerdanya
Adreça: Ronda Joan Maragall, 24. 17520 Puigcerdà
Telèfon 609 98 24 64
Adreça electrònica: grup@recercacerdanya.org
Persona de contacte: Enric Quílez
Lloc web: http://www.recercacerdanya.org

Centre d'Estudis d'Altafulla
Adreça: Carrer de les Escoles, 10-A. 43893 Altafulla
Telèfon 977 65 09 12
Adreça electrònica: cestudis@tinet.org
Persona de contacte: Josep Magriñà Poblet
Lloc web: http://www.cestudisaltafulla.cat

Publicat a Notícies | 3 juliol 2010

Presentació del projecte i conveni amb la Fundació Lluís Carulla 

El dimarts 23 de març de 2010 es va presentar a la sala Pompeu Fabra del Palau Marc de Barcelona el projecte El món agrari a les terres de parla catalana, impulsat per la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural.

L'acte de presentació va comptar amb les intervencions de l'honorable conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Sr. Joan Manuel Tresserras; del Sr. Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i vicepresident segon de l'Institut Ramon Muntaner; del Sr. Ramon Fontdevila, director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i president de l'Institut Ramon Muntaner, i del Sr. Antoni Pané i Ripoll, director general del comitè de direcció de la Fundació Món Rural.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 28 març 2010

Es presenten a València les actes del VII congrés, sobre processos migratoris 

El dijous 18 de febrer es van presentar a València, al Centre Octubre d'Acció Cultural del País Valencià, les actes que recullen les aportacions al VII congrés de la CCEPC, "Els processos migratoris a les terres de parla catalana. De l'època medieval a l'actualitat". Entre el nombrós públic assistent comptàrem amb la presència d'alguns dels autors i de membres dels centres i instituts d'estudis valencians.
Publicat a Notícies | 7 març 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació