Reunió amb el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan M. Tresserras 

El passat dia 17 de febrer membres de la CCEPC i de l'IRM es van reunir amb l'honorable conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan M. Tresserras, acompanyats del Sr. Ramon Fontdevila, director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i el Sr. Xavier Vega, director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació de les Terres de l'Ebre, president i vicepresident primer de l'IRM, respectivament.
Publicat a Notícies | 7 març 2010

Paisatge i formes de vida a través de la literatura 

S'està treballant en la constitució de grups territorials per a treballar i difondre el patrimoni literari de cada territori. El passat dia 13 de febrer es va celebrar una reunió a Torredembarra. De moment hi ha interès a crear els següents grups: Terres de l'Ebre, Terres del Gaià, Penedès i la Selva. Aquests grups es reuniran aviat per a establir els calendaris, objectius i metodologia de treball.
Publicat a Notícies | 7 març 2010

Ja ha sortit el número 18 de "Frontissa" (desembre 2009) 

El passat mes de gener es va fer l'enviament per correu postal de la nova Frontissa, la publicació semestral de la CCEPC, que reben els centres adherits. Aquest número 18, corresponent al mes de desembre de 2009, ve amb 24 pàgines farcides d'informació de tot tipus relacionada amb els àmbits de treballs dels centres i instituts d'estudis de parla catalana. L'editorial està dedicat a les llibreries virtuals.

La versió en PDF de tots els números de Frontissa, així com els respectius sumaris, es poden consultar en aquesta pàgina.
Publicat a Notícies | 12 febrer 2010

Grup de Recerca de Cervelló, nou centre adherit 

El Grup de Recerca de Cervelló s'ha adherit recentment a la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana.. Aquestes són les seves dades:

Adreça: C/ Sant Esteve, 10. 08758 Cervelló
Tel.: 667 56 59 11
Adreça electrònica: recercacvll@gmail.com
Persona de contacte: Francesc Pascual.
Publicat a Notícies | 12 febrer 2010

Publicació i presentació d'"Els processos migratoris a les terres de parla catalana" 

Ja s'ha editat el 6è volum de la col·lecció Publicacions de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, que recull les actes del congrés Els processos migratoris a les terres de parla catalana. De l'època medieval a l'actualitat, celebrat a València la tardor de 2008.

La publicació, de 771 pàgines, recull les ponències, relatories i comunicacions presentades al congrés i ha estat editada per la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Institut Ramon Muntaner, la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals del País Valencià, la Universitat de València, Acció Cultural del País Valencià i Cossetània Edicions.
Publicat a Notícies | 12 febrer 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació