L'IRM dóna suport a la candidatura de Tarragona com a capital cultural europea 

L'any 2016 es tornarà a dur a terme el projecte de Capital de la Cultura Europea, que en aquesta ocasió recaurà en sengles ciutats de l'Estat espanyol i de Polònia. D'aquesta manera, Tarragona ha presentat una sol·licitud per a obtenir la capitalitat cultural europea per al 2016.
Publicat a Notícies | 9 abril 2009

Adhesió a l'Ens de Comunicació Associativa 

La CCEPC s'ha adherit a l'Ens de Comunicació Associativa. Aquesta entitat és una confederació sense ànim de lucre fundada per federacions culturals catalanes (la majoria d'elles de l'àmbit de la cultura popular) creada per visualitzar llurs activitats i per generar espais de debat i d'intercanvi entre elles.
Publicat a Notícies | 9 abril 2009

Col·laboració entra la Xarxa Vives i l'IRM 

La Xarxa Vives d'Universitats i l'Institut Ramon Muntaner han obert una línia de col·laboració a través de la signatura d'un conveni marc, adreçada a impulsar la creació de grups de recerca transversals, l'intercanvi d'informació sobre projectes i l'elaboració de publicacions.
Publicat a Notícies | 16 febrer 2009

Adhesió de l'Institut d'Estudis del Baix Cinca 

L'Institut d'Estudis del Baix Cinca - IEA s'ha adherit recentment a la CCEPC. Es tracta d'una entitat col·laboradora de l'Institut d'Estudis Altoaragonesos i es va fundar l'any 1989 amb la finalitat de defensar i divulgar el patrimoni cultural i lingüístic de la comarca del Baix Cinca. Té la seva seu principal a Fraga.
Publicat a Notícies | 16 febrer 2009

Continua l'acord amb l'Agència Catalana de Notícies 

L'any passat, l'Institut Ramon Muntaner i l'Agència Catalana de Notícies (ACN) van establir un acord pel qual s'introduïa un enllaç a la pàgina web de l'ACN, que remetia a una secció dins el portal de l'Institut Ramon Muntaner format per diferents documents: l'agenda setmanal d'activitats, l'Infocentres i altres notícies destacades dels centres d'estudis.

Aquest acord entre l'IRM i ACN s'ha prorrogat per a l'any 2009, per la qual cosa durant aquest any encara es pot consultar aquest enllaç al lloc web de l'ACN i a la pàgina d'inici del portal de l'IRM.
Publicat a Notícies | 16 febrer 2009
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació