Col·laboració entra la Xarxa Vives i l'IRM 

La Xarxa Vives d'Universitats i l'Institut Ramon Muntaner han obert una línia de col·laboració a través de la signatura d'un conveni marc, adreçada a impulsar la creació de grups de recerca transversals, l'intercanvi d'informació sobre projectes i l'elaboració de publicacions.
Publicat a Notícies | 16 febrer 2009

Adhesió de l'Institut d'Estudis del Baix Cinca 

L'Institut d'Estudis del Baix Cinca - IEA s'ha adherit recentment a la CCEPC. Es tracta d'una entitat col·laboradora de l'Institut d'Estudis Altoaragonesos i es va fundar l'any 1989 amb la finalitat de defensar i divulgar el patrimoni cultural i lingüístic de la comarca del Baix Cinca. Té la seva seu principal a Fraga.
Publicat a Notícies | 16 febrer 2009

Continua l'acord amb l'Agència Catalana de Notícies 

L'any passat, l'Institut Ramon Muntaner i l'Agència Catalana de Notícies (ACN) van establir un acord pel qual s'introduïa un enllaç a la pàgina web de l'ACN, que remetia a una secció dins el portal de l'Institut Ramon Muntaner format per diferents documents: l'agenda setmanal d'activitats, l'Infocentres i altres notícies destacades dels centres d'estudis.

Aquest acord entre l'IRM i ACN s'ha prorrogat per a l'any 2009, per la qual cosa durant aquest any encara es pot consultar aquest enllaç al lloc web de l'ACN i a la pàgina d'inici del portal de l'IRM.
Publicat a Notícies | 16 febrer 2009

Republicans i republicanisme a les terres de parla catalana 

Actes del VI Congrés de la CCEPC, Barcelona, 2006

Santesmases, Josep [ed.] (2008). Republicans i republicanisme a les terres de parla catalana. Valls: Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana; Institut Ramon Muntaner; Centre d'Història Contemporània de Catalunya; Museu d'Història de Catalunya; Programa per al Memorial Democràtic; Cossetània Edicions (Publicacions de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana; 5). 1.026 p.

Índex del volum en format PDF (2.300 Kb)

Conveni amb l'Associació Catalana de Premsa Comarcal 

La Coordinadora i l'IRM han signat un conveni de col·laboració amb l'Associació Catalana de Premsa Comarcal. L'objectiu de l'acord és fer possible una més gran difusió de les activitats dels centres i que aquests puguin rebre encàrrecs puntuals (conferències, rutes, etc.).
Publicat a Notícies | 2 desembre 2007
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació