La mostra, a l'Hospitalet de Llobregat i Esterri d'Àneu 

Inauguració al Castell de Sant Martí Sarroca.
L’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana” continua la programació prevista per a aquest 2013.

Una de les còpies marxa de la Granja Soldevila de Santa Perètua de Mogoda cap al Museu de l’Hospitalet, on podrà ser visitada a l’Harmonia Espai d’Art (plaça de Josep Bordonau i Balaguer, 6), acollida pel Centre d’Estudis de l’Hospitalet, fins al 27 de juliol. La inauguració va tenir lloc el passat dia 4 de juny.

L’altra còpia acaba la seva programació al Castell de Sant Martí Sarroca i viatja a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu (Esterri d’Àneu), acollida per aquesta institució. Hi tindrà estada fins al 30 de juny.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 6 juny 2013

Mort de Julià Lladó i Gràcia 

El dia 3 de maig, a l’edat de 84 anys, va morir en Julià Lladó, membre actiu del Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell i membre de la junta de la CCEPC.

Les seves ganes de treballar en bé d’Argentona les va compartir amb les d’articular el Maresme des del treball dels centres d’estudis i altres entitats culturals de la comarca. Amatent a cercar contactes de persones i grups que en el seu àmbit local treballessin per la difusió del patrimoni, de la història, del coneixement obtingut a partir de la recerca, va ser una de les persones clau en l’arrencada de les trobades anuals del Maresme, de les qual ja s’han celebrat sis edicions.
Publicat a Notícies | 5 juny 2013

Adhesió del Taller d'Història del Clot-Camp de l'Arpa 

El Taller d’Història del Clot-Camp de l’Arpa ha formalitzat la seva adhesió a la Coordinadora. Creat l’any 2007, el centre és una secció de la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa, que va ser fundada el 1998. Aquestes són les seves dades:

Adreça: c/ Joan Sibelius, 3. 08026 Barcelona
A/e: thclotcarpa@gmail.com
Telèfon: 93 291 80 80
Contacte: Jordi Morell
Lloc web: http://thclotcarpa.wordpress.com
Publicat a Notícies | 4 juny 2013

Noves ofertes al carnet Recercat dels centres d’estudis 

Des de l’Institut Ramon Muntaner i la CCEPC seguim treballant per tal d’augmentar les ofertes i promocions a les quals es pot accedir amb el carnet Recercat per als socis dels centres d’estudis. L’objectiu del carnet és crear un element que ens identifiqui com a col·lectiu i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura.

Entre les noves ofertes hi ha la d’una tarifa reduïda en l’entrada al Museu Comarcal de Cervera. Podeu consultar totes les promocions fent clic aquí.
Publicat a Notícies | 4 juny 2013

La CCEPC s'adhereix a les declaracions de l'IEC i la ICF contra la Llei de llengües d'Aragó 

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, davant de la Llei de llengües aprovada per les Corts d’Aragó, s’adhereix a la declaració feta per l’Institut d’Estudis Catalans, com a institució científica amb autoritat sobre la llengua catalana, i al manifest  d’Iniciativa Cultural de la Franja, com a portaveu de les associacions culturals que treballen per dignificar llengua i cultura en aquest territori.
Publicat a Notícies | 26 maig 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació